Vanuit mijn ervaringen bij een grote commerciële dienstverlener en uitvoerende werkzaamheden als arbeidsdeskundige bij UWV, heb ik in 2005 de stap gezet naar zelfstandig ondernemerschap met de oprichting van Radmer Arbeidsadvies BV.

Met de medewerkers van Radmer Arbeidsadvies BV zie ik het als mijn taak om ideeën op het gebied van mens, werk en inkomen om te zetten in plannen en diensten, die aansluiten bij actuele ontwikkelingen. Daarbij staat het woord ‘ontwikkelen’ van onze klanten (werkgever, werknemers en mensen zonder werkgever) voorop. Wij hebben daarbij de wens dat mensen fluitend naar hun werk gaan en met een voldaan gevoel weer thuis komen.

Als arbeidsdeskundige ben ik altijd op zoek naar realistische oplossingen in soms complexe mobiliteitsvraagstukken. In de arbeidsdeskundige beoordelingen staat bij mij het vertrouwen in de objectiviteit voorop. Wanneer een werkgever of werknemer het ergens niet mee eens is, zal ik dat benoemen, juist om te voorkomen dat zaken vastlopen.

Ik ben een echte optimist en zet die eigenschap in om mensen perspectief te geven waardoor zij in beweging kunnen komen. Ik ben daarbij door ervaring wel realistisch en blijf met beide benen op de grond.