Leuk dat je mijn profiel bekijkt!

Sinds enkele jaren werk ik met veel plezier als coach en begeleid ik mensen in hun loopbaan of met levensvraagstukken. Ik ben altijd bezig mezelf daarin verder te ontwikkelen en werk aan mijn eigen persoonlijke groei. Ik ben ervan overtuigd dat coaching een groter inzicht geeft en vertrouwen in je eigen kunnen!
Mijn stijl van werken is intuïtief en doelgericht. Ik heb het talent om goed te kijken en te luisteren naar de ander en vervolgens te benoemen wat ik zie. Dat is soms confronterend, maar altijd vanuit betrokkenheid en in verbinding. Mijn achtergrond en werkervaring als verpleegkundige helpt mij daarbij.

Ik probeer een veilige omgeving te creëren en daag je uit om een stap verder te gaan. Ik maak graag gebruik van de kracht van humor. Humor kan je helpen met mildheid naar jezelf te kijken, het geeft verbinding en ruimte voor nieuwe dingen. Men waardeert in mij dat ik altijd een stap verder wil gaan. Dat maakt de samenwerking intensief: samen, al lerend, op weg naar het optimale resultaat. Samen ontwikkelen is mijn missie bij POWR-mensenwerk.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen of wil je ‘gewoon’ eens sparren? Neem gerust contact met mij op!